Meet de Mozzo!


28-02-2017

Smooth en snel; de Cortina Mozzo is de nieuwste aanwinst in de Metropole-collectie van Cortina. Ideaal voor de sportieve stadsfietser met gevoel voor styling. De fiets is gemaakt om veel snelheid te maken; door het stijve frame en de achtervork gaat er geen kracht verloren. De Mozzo is bovendien uitgerust met een beltdrive en stuurpen met USB-aansluiting om je smartphone op te laden, handig!

Juist die innovatieve snufjes maken van de Cortina Mozzo een unieke fiets voor een unieke prijs. De beltdrive -vaak gebruikt bij sportfietsen, maar niet bij stadsfietsen- zorgt voor minder weerstand. Een beltdrive gaat wel vier keer langer mee dan een traditionele ketting en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Daarnaast staat het ook nog eens supergaaf!

Fietsend je telefoon opladen!
Ook de stuurpen met USB-aansluiting en powerbank is één van de bijzondere features van de Cortina Mozzo. Sluit je smartphone aan en laad deze eenvoudig op tijdens het fietsen. De aansluiting is geschikt voor iPhone en Android-toestellen. De blauwe C in de stuurpen licht op als er stroom opgewekt wordt.

De Cortina Mozzo is voor heren verkrijgbaar in de kleuren Demitasse en Jet Black en voor dames in de kleuren Demitasse en Pure White. De fiets heeft acht versnellingen en handremmen. Klik hier voor de productpagina.
3 Terug naar het overzicht