• iconDoordacht mooie designfietsen
  • iconService via je lokale fietsenwinkel
  • iconScherpe prijs-kwaliteit voor elk budget
cortina nieuws e-blau

CORTINA NIEUWS

Op deze pagina staat het laatste nieuws over Cortina, maar ook over algemenere fiets-onderwerpen of fashion onderwerpen verzameld. Klik op een item om meer informatie te lezen.

belangrijke erkenning uit designwereld voor cortina e-lett

20 september 2023

Cortina’s populairste e-bike van dit moment – de Cortina E-Lett- heeft een mooie waardering in de wacht gesleept. De jury van Designlink heeft de nieuwste e-bike van Cortina een plekje in de G100 (voorheen GIO) gegeven.

Lees meer

CORTINA introduceert 'sleepdienst' voor defecte e-bikes

25 juli 2023

Cortina vindt dat fietsen zo min mogelijk stil moeten staan. Om die reden hebben we een netwerk van meer dan 1000 servicepunten door het hele land. En daar voegen we tijdelijk een dienst aan toe, waar e-bikes van alle merken gebruik van kunnen maken: De Cortina Sleepdienst.

Lees meer

CORTINA E-NITE ALS BEST GETEST IN DE ADR-FIETSTEST 2023

27 mei 2023

Mooi nieuws! De Cortina E-Nite is met een 8,3 zeer positief beoordeeld tijdens de AD-fietstest van 2023. De Cortina E-Nite is met dit cijfer beloond in de categorie 'elektrische stadsfietsen tussen €2.000,- en €2.500,-'.

Lees meer

GOED UIT DE ADR-TEST: CORTINA E-BLAU

27 mei 2023

De Cortina E-Blau is beloond met een mooi cijfer! Deze fiets kwam met een 7.5 als goed uit de test in de categorie 'elektrisch woon- werkverkeer tot €3.500,-'.

Lees meer

REVIEW: CORTINA E-LETT GETEST DOOR BRIGHT

5 mei 2023

Begin 2023 lanceerde Cortina de nieuwste Cortina E-Lett - een strakke, minimalistische design e-bike voor de stedeling. David van het platform Bright testte de Cortina E-Lett en maakte er een mooie review van.

Lees meer

Cortina Foss 'Beste Koop' volgens ADR

12 januari 2023

Goed nieuws voor Cortina! Met een 8,3 komt de Cortina Foss als ‘Beste Koop’ uit de ADR schoolfietstest in de categorie ‘Schoolfietsen (niet-elektrisch)’.

Lees meer

DE CORTINA E-BLAU IS EEN BIJZONDER GESLAAGDE FIETS, REVIEW DOOR DE VOLKSKRANT

30 september 2022

Opnieuw een mooie review voor de Cortina E-Blau! De Volkskrant testte de E-Blau en schreef er een mooie review over, waarin alle componenten van deze e-bike uitgebreid aan bod komen.

Lees meer

CORTINA NIEUWE BINNENKOMER IN INSPIRERENDE 40 VAN 2022

21 september 2022

Deze week heeft strategisch adviesbureau Synergie voor de dertiende keer ‘de Inspirerende 40’ bekend gemaakt. We zijn erg trots dat Cortina als nieuwe binnenkomer dit jaar onderdeel uitmaakt van deze lijst!

Lees meer

REVIEW: BETAAL JE NIET BLAUW AAN DE E-BLAU

12 september 2022

Het platform Bright test regelmatig nieuwe technische snufjes en ontwikkelingen. David testte de Cortina E-Blau en hij was erg te spreken over deze strakke design e-bike: lees snel verder!

Lees meer

GEZOCHT: STAGIAIR(E) CONTENTMARKETING BIJ CORTINA!

1 juni 2022

Volg jij een mbo of hbo-opleiding in de richting van Media, Communicatie of Marketing en mag je vanaf september 2022 stage lopen? Wie weet is deze toffe stageplek bij Cortina wel wat voor jou: lees snel verder!

Lees meer

CORTINA E-NITE KRIJGT ‘GOED UIT DE TEST’ EN 'VOORDELIGE KEUS' TIJDENS DE ANWB E-BIKETEST 2022

13 mei 2022

De nieuwste aanwinst in de Cortina-collectie, de Cortina E-Nite, is met een 7,5 positief beoordeeld tijdens de ANWB e-bike test 2022. Daarnaast benoemt de ANWB deze stijlvolle unisex e-bike als 'Voordelige keus’, wat aantoont dat deze fiets een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Lees meer

CORTINA ONTWERPT DE FIETS VAN DE TOEKOMST

2 mei 2022

De e-bike lijkt hét vervoersmiddel van de toekomst te worden. De populariteit stijgt en de voordelen in de stad nemen hand over hand toe. Maar hoe ziet de fiets van de toekomst er eigenlijk uit? Wij keken naar de trends, vroegen de Nederlandse bevolking naar hun idealen en we vertaalden dit naar een design-visie.

Lees meer

CORTINA E-SILENTO PRO ONTVANGT ‘GOED UIT DE TEST’ TIJDENS ADR-FIETSTEST

15 april 2022

De Cortina E-Silento Pro is met een 7,3 positief beoordeeld door de ADR-fietstest en mag daarom het predicaat ‘Goed uit de test’ toevoegen aan het rijtje met eerder verkregen beoordelingen en onderscheidingen.

Lees meer

CORTINA LEVERT EERSTE E-U4 MODELLEN UIT MET BOSCH E-SYSTEEM

8 juni 2021

De onverminderd populaire Cortina E-U4 Transport is vanaf juni 2021 verkrijgbaar met een nieuwe e-systeem voor Cortina: Bosch Active Line. Dit type middenmotor is ideaal voor alle ritjes in en rondom de stad. Cortina-verkooppunten hebben lang gewacht op deze samenwerking tussen Cortina en Bosch gezien de populariteit van het systeem.Lees meer

CORTINA E-SILENTO PRO GOOIT HOGE OGEN IN DUURTEST KIESKEURIG.NL

28 mei 2021

De innovatieve E-Silento Pro van Cortina heeft opnieuw een mooie titel in de wacht gesleept. Uit de E-bike Duurtest door Kieskeurig.nl heeft de e-bike het predicaat ‘Goed uit de Test’ ontvangen na een intensieve testperiode van 4 maanden door twee verschillende consumenten.Lees meer

REVIEW: CORTINA'S LUXE E-SILENTO PRO IS TESLA ONDER DE E-BIKES

22 januari 2021

Mannenplatform Mannenstyle heeft de Cortina E-Silento Pro uitgebreid getest. Wat vonden de heren ervan?Lees meer

CORTINA E-SILENTO PRO KRIJGT GIO OP (DIGITALE) DUTCH DESIGN WEEK

21 oktober 2020

De innovatieve E-Silento Pro van Cortina heeft een prijs in de wacht gesleept. De jury van Designlink heeft de nieuwste e-bike van Cortina een erkenning als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) gegeven. Dit is bekend gemaakt tijdens de Dutch Design Week (DDW) die op zaterdag 17 oktober van start is gegaan.

GIO award

Lees meer

BEVEILIG NU JE AVS-ACCESSOIRES MET HET BIJPASSENDE DRAGERSLOT!

23 juni 2020

Heb jij een Cortina-accessoire die is voorzien van het AtranVelo System (AVS) en zou je het wel fijn vinden als je zeker weet dat je accessoire niet van je fiets gehaald wordt? Dan hebben wij goed nieuws! Nu verkrijgbaar: het Cortina Boston AVS dragerslot. Met dit slotje beveilig je je Cortina-accessoire met AVS op je voor- of achterdrager van je fiets, zodat je je accessoire met een gerust hart op je fiets kan laten zitten.

Lees meer

STAGE LOPEN BIJ CORTINA?

23 april 2020

Zou je graag alles willen leren over hoe Cortina marketing & communicatie inzet om het fietsmerk nog harder te laten groeien en mag je in september 2020 stage lopen? Lees dan snel verder!

Stage Cortina

Lees meer

CORTINA EN HET CORONAVIRUS

26 maart 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal. Bij Cortina werken we momenteel met man en macht om onze mooie e-bikes en fietsen te kunnen blijven leveren aan fietsenwinkels in heel Nederland.

Cortina Corona

Lees meer

'FIETS VAN HET JAAR 2019' NU OOK VOOR PAPA'S EN MAMA'S

25 maart 2020

De populaire Cortina Common, die bekroond werd tot ‘Fiets van het Jaar 2019’, is nu ook als family bike verkrijgbaar. Het mooie van de comfi Cortina Common Family is het handige AtranVelo System (AVS) op de voor- en achterdrager, waarmee je heel eenvoudig een accessoire op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. De Cortina Common Family is er in een elektrische en niet-elektrische variant.

Common Family

Lees meer

CORTINA EN FRIESLAND LEASE SLAAN HANDEN MET NIEUWE FIETSLEASEREGELING

3 maart 2020

Fietsmerk Cortina is gestart met een fiet­­sleaseregeling in samenwerking met de leasepartij Friesland Lease. Dit maakt het voor de consument mogelijk om gemakkelijk een private leasecontract af te sluiten, via de Cortina-website of met deskundig advies van één van de Cortina Lease dealers.


Get a leasy

Lees meer

CORTINA E-MOZZO TE BEDIENEN MET SMARTPHONE

18 februari 2020

Heb jij een Cortina E-Mozzo? Lucky you! Deze e-bike heeft nu wel een héél gaaf snufje. Het Shimano STEPS-systeem, waar de E-Mozzo van voorzien is, is vanaf nu met jesmartphone te bedienen. Hoe het werkt? Dat leest je in dit nieuwsitem.

E-Mozzo app

Lees meer

CORTINA MOZZO GENOMINEERD VOOR 'FIETS VAN HET JAAR 2020'

4 februari 2020

De Cortina Mozzo is een van de drie kanshebbers voor de titel Fiets van het Jaar 2020. Op 28 februari aanstaande wordt tijdens de fietsbeurs Bike MOTION bekend of de Cortina Mozzo Winnaar van het Jaar wordt. Afgelopen jaar won Cortina al de hoofdprijs met de Cortina Common, die tot 'Fiets van het Jaar 2019' werd bekroond.

FVHJ 2020

Lees meer

OP DEZE FIETSBEURZEN STAAT CORTINA IN 2020

8 januari 2020

Ook in 2020 worden er veel mooie fietsbeurzen georganiseerd waar jij als fietsfanaat je hart kan ophalen. We vertellen je graag op welke beurzen Cortina aanwezig is zodat je de mooiste Cortina fietsen en e-bikes kan bezichtigen én ervaren.

Cortina e-bike

Lees meer >

CORTINA-FANS ZOEKEN 1 MILJOENSTE FIETS

11 oktober 2019

Twaalf jaar na de start van Cortina rolt deze maand de 1 miljoenste fiets van de band: de Cortina E-Common. Een mooie mijlpaal voor de fietsfabrikant uit Zwolle. Consumenten kunnen het feestje van Cortina meevieren op woensdag 16 oktober met een knotsgekke 24-uurs game op Instagram waarbij ze dé miljoenste fiets moeten vinden.

1 miljoenste

Lees meer >


ROBUUST, NO-NONSENSE EN STRAK: CORTINA LANCEERT DE NIEUWE (E-)FOSS

30 september 2019

Cortina komt weer met een gloednieuw en hip model, de Cortina (E-)Foss! De unieke vormgeving van het lichtgewicht frame van de Foss-familie zorgt ervoor dat je fiets opvalt op de weg. Geen zorgen over onderhoud, want deze fiets kan tegen een stootje. Wel zo prettig in het fietsenrek! Voor het ‘wind mee’ gevoel is er ook een elektrische variant verkrijgbaar.

Cortina (E-)Foss

Lees meer >


‘FIETS VAN HET JAAR 2019’ NU OOK ELEKTRISCH: DE CORTINA E-COMMON

11 september 2019

De populaire Cortina Common, die is bekroond tot ‘Fiets van het Jaar 2019’, is nu als e-bike verkrijgbaar: de Cortina E-Common. De Cortina E-Common is niet alleen een e-bike, maar een totaalconcept. Alle modellen zijn voorzien van het handige AtranVelo System (AVS) op de voor- en achterdrager, waarmee je heel eenvoudig een accessoire op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Of je nou je hond, boodschappen of schooltas wil meenemen; met de Cortina E-Common is alles mogelijk!

Cortina E-Common

Lees meer >


MANNENSTYLE.NL LYRISCH OVER CORTINA MOZZO PRO

4 juli 2019

Mannenstyle.nl, een mannenblog op het gebied van lifestyle & gadgets, heeft de Cortina Mozzo Pro heeft uitgebreid getest en daar een leuke review over geschreven. Wij kunnen niet anders dan trots zijn op deze top-fiets! Lees snel verder voor de review.

Cortina Mozzo Pro

Lees meer >


HET DESIGNVERHAAL ACHTER DE AWARD-WINNING CORTINA FIETSEN

6 juni 2019

Cortina werkt samen met StudioMOM voor de ontwikkeling van fietsen. Zo heeft StudioMOM ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de Cortina Common die sinds de lancering al regelmatig in de prijzen is gevallen. De meest recente titel: Fiets van het Jaar 2019!
Speciaal hiervoor heeft Tweewieler.nl StudioMOM geinterviewd over het ontwerpproces van de Cortina fietsen. 

Cortina Common

Lees meer >


JAYJAY BOSKE & THOMAS COX TESTEN ALS EERSTEN NIEUWE CORTINA E-MOZZO E-BIKE

23 mei 2019

Stoer, strak en snel. Dat is de gloednieuwe e-bike van Cortina met krachtige Shimano middenmotor: de E-Mozzo. Door wie laat je deze als eerste testen? Precies, door een groep stoere, bekende mannen die in het dagelijks leven het liefst hun auto of scooter pakken. Na een ludieke toer door het Vondelpark en het centrum van Amsterdam zijn de deelnemers om: “Die scooter van mij gaat binnenkort de gracht in!”  

Event E-Mozzo

Lees meer >


CORTINA E-U4 TRANSPORT MET MIDDENMOTOR ALS BESTE GETEST DOOR HET AD & FIETSTEST.NL

7 mei 2019

De Cortina E-U4 Transport met middenmotor is als beste getest door het Algemeen Daglad & Fietstest.nl in de categorie elektrische transportfietsen. De fiets kreeg het hoogste cijfer in de categorie: een 7,3.


Lees meer >


DIT ZIJN DE GEZICHTEN VAN DE CORTINA CAMPAGNE 2020!

18 april 2019

Yes! Hier zijn ze dan, de jongens en meiden die komend jaar het gezicht zullen zijn van onze campagne! Voor de spannende finaledag, op woensdag 17 april 2019, hadden zich ca. 35 modellen verzameld bij NL Studio’s in hartje Amsterdam. 

cortina modellen 2020

Lees meer >


CORTINA MOZZO PRO: EEN FIETS ZONDER COMPROMISSEN

16 april 2019

Op zoek naar een fiets met vele extra’s? Cortina lanceert de Cortina Mozzo Pro. Met de sportieve looks en high tech afmontage is de Cortina Mozzo Pro perfect voor de echte fietsliefhebber die houdt van mooie gadgets.


Lees meer >


WORD JIJ HET NIEUWE GEZICHT VAN DE CORTINA-CAMPAGNE?

13 maart 2019

Zwolle – De Cortina Model Contest van 2019 is vandaag van start gegaan. Iedereen in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar kan zich inschrijven via www.cortinafietsen.nl/modelcontest om het gezicht te worden van de nieuwe campagne. Modellenervaring is geen vereiste. Influencers als Jiami, Janice en ex-modellen van Cortina roepen hun volgers op om zich aan te melden als Cortina-model.

Lees meer >


CORTINA COMMON IS FIETS VAN HET JAAR 2019

1 maart 2019

Utrecht/Zwolle – De Cortina Common is vanmorgen uitgeroepen tot ‘Fiets van het Jaar 2019’. Tijdens de opening van fietsbeurs Bike MOTION maakte RAI vereniging het feestelijke nieuws bekend.

Cortina Common - Fiets van het Jaar

Lees meer >


CORTINA LANCEERT SPORTIEF BROERTJE VAN DE COMMON: DE COMMON ACTIVE

19 februari 2019

Op zoek naar een fiets die de looks van een hippe stadsfiets combineert met sportieve elementen? Cortina lanceert de Common Active: de sportieve variant van de populaire Cortina Common-fiets, die al meerdere awards won.Lees meer >


Cortina lanceert dé elektrische transportfiets met middenmotor

1 februari 2019 

Een e-bike suf? Dan heb je de nieuwe elektrische transportfietsen van Cortina nog niet gezien! Een stoere voordrager, mooie details op het frame en geruisloos stil; met de Cortina E-U4 Transport met middenmotor heb je altijd een windje in de rug en kom je zonder zweetdruppels op je afspraak. 

Cortina E-U4 Transport middenmotor

Lees meer >


Actie om fietsborden aan te passen naar Cortina fietsbord groot succes

11 januari 2019

10 steden – 10 Cortina fietsborden – 3 gelukkige E-U4 winnaressen

Op vrijdag 28 december vond ‘C owns the streets’ plaats, een spannende zoektocht naar het Cortina fietsbord waarbij je een E-U4 Transport kon winnen voor jou en twee vrienden. Na een nominatieronde bleven er 10 deelnemende steden over om decor van de wedstrijd te zijn, waar de fietsborden werden opgehangen. Gedurende de middag zijn hints verspreid om de zoektocht naar het bord te vergemakkelijken. Via social media werd al snel duidelijk dat veel mensen aan het zoeken waren en dat het erg leefde onder de deelnemers. Binnen enkele uren waren alle borden gevonden. Alle stadswinnaars kregen een Cortina Memphis backpack en het was nog een aantal dagen spannend in welke stad de hoofdprijs uitgereikt zal worden.


Lees meer >

FIETSMERK CORTINA PAST FIETSBORD AAN NAAR STRAATBEELD

18 december 2018

Het kenmerkende ronde, blauwe bord met witte fiets is hopeloos ouderwets. De meeste Nederlanders hebben tegenwoordig een fiets met voorrek. Fietsmerk Cortina, het merk dat de bekende transportfiets 10 jaar geleden introduceerde, is daarom een actie gestart om de oude fietsborden te vervangen door een meer actuele variant. Met de actie ‘C Owns The Streets’ daagt Cortina iedereen uit om de nieuwe fietsborden te spotten en te claimen.


Lees meer >


BYE BYE MOEDERFIETS, WELKOM FAMILY BIKE!

13 november 2018

Cortina neemt afscheid van de moederfiets. Say what?! Ja, vanaf nu heeft het hippe stadsfietsenmerk geen moederfietsen meer in haar assortiment, maar alleen nog family bikes. De term ‘moederfiets’ is volgens Cortina niet meer van deze tijd. Mama én papa brengen hun kids tenslotte allebei naar de opvang, school en speelafspraakjes!

Cortina family bike

Lees meer >


CORTINA FIETSEN IN DE PRIJZEN GEVALLEN IN 2018

15-12-2018

Met het einde van het jaar in zicht blikken we graag nog even terug op enkele highlights van 2018. In 2018 zijn er diverse prijzen gewonnen en hebben we goede testresultaten behaald met de Cortina E-U1, de Cortina E-OCTA Plus, de Cortina E-U4 Raw, de Cortina Speed en de Cortina Common. 


Cortina in de prijzen in 2018

Lees meer >


CORTINA COMMON KRIJGT GIO OP DUTCH DESIGN WEEK

Belangrijke erkenning vanuit designwereld

Zwolle – Het vernieuwende Cortina Common-concept heeft alweer een prijs in de wacht gesleept. De jury van Designlink heeft de Cortina Common een erkenning als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) gegeven. Dit is bekend gemaakt aan de vooravond van de Dutch Design Week (DDW) die zaterdag 20 oktober in Eindhoven van start ging. Tijdens de DDW was de Cortina Common te zien op een speciale expositie in het Klokgebouw.

Cortina Common

Lees meer >


GROTE CORTINA WINACTIE OP 3e EDITIE LINDA. FESTIVAL

30-09-2018

‘Kan ik die fiets winnen? O, dan doe ik meteen mee!’ Op het LINDA. Festival in Zaandam vond afgelopen weekend een grote Cortina-winactie plaats. Op het extra drukbezochte event (LINDA. Magazine vierde ook haar 15-jarig bestaan) konden de 17.000 bezoekers optredens zien, meedoen aan workshops, lekker eten en genieten van het prachtige nazomerweer.

Lees meer >


CORTINA COMMON WINT EUROBIKE AWARD 2018

10-07-2018

Friedrichshafen/Zwolle – Het unieke concept van de Cortina Common heeft afgelopen weekend op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo Systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Cortina Common, het fraaie frame en het bijzondere AVS-kliksysteem.

De EUROBIKE Awards geven elk jaar een mooi overzicht van de meest spannende nieuwe producten die er momenteel in de fietsbranche verkrijgbaar zijn. Dit jaar waren er maar liefst 366 producten ingestuurd voor de wedstrijd. Het ingezonden en beoordeelde model van de Cortina Common was een uitvoering met 7 versnellingen in de kleur Green Lily, inclusief de twee AVS-accessoires Amman en Delhi.

Cortina Common Winnaar Euro Bike Award

Lees meer >


NIEUW CORTINA-FAMILIELID: DE COMMON!

27-06-2018

Zwolle – De Cortina-fietscollectie heeft er een nieuw en kleurrijk familielid bij: de Cortina Common. Dit gloednieuwe model met uitgesproken frame en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren valt op door het multifunctionele AVS-systeem waarmee je heel eenvoudig de gaafste accessoires zo op je voor- en achterdrager kunt klikken!

De Cortina Common is speciaal gemaakt voor fietsers die graag licht en sportief willen fietsen. En fietsers die een statement met hun rijwiel durven te maken. Wat de Common valt zeker op door het bijzondere frame en de ...

Lees meer >


Cortina WhatsApp challenge levert knotsgekke week op! 

15-05-2018

‘Ik ben een paar kilo lichter na deze week!’ De teams die afgelopen week streden in de spannende Spot the C-WhatsApp challenge van Cortina zijn stuk voor stuk tot het uiterste gegaan. In totaal werden er meer dan 25.000 Cortina stadsfietsen en e-bikes gespot en gingen de teams met elkaar de strijd aan in spraakmakende opdrachten. Team ‘Eindbazen General’ ging er vandaag met de winst -5 Cortina e-bikes- vandoor! Maandag 7 mei ging de Spot the C-challenge van start met 50 teams, allen bestaande uit 5 leden. De 250 challengers deden hun uiterste best om in de 48-uurs ‘hunt’ zoveel mogelijk Cortina’s te spotten. Een stadsfiets betekende 1 punt, een e-bike 2 punten. Tijdens de eerste twee dagen werden er …Lees meer >


Cortina modellen 2019 bekend!

17-04-2018

Tadaa! Hier zijn ze dan, de jongens en meiden die komend jaar zullen shinen in onze campagne! Voor de spannende finaledag, op dinsdag 17 april 2018, hadden zich ca. 35 modellen verzameld bij NL Studio’s aan de Lijnbaanstraat in Amsterdam. In duo’s of drietallen presenteerden zij zich voor de jury. Die bestond dit jaar uit: modeontwerper Janice (juryvoorzitter), Erwin Bok (art director), Jesaja Hizkia (fotograaf van de Cortina campagne), Milan Carvalho (model en ex-deelnemer Holland’s Next Top Model) en Anne-Tjitske Mulder (marketing Cortina). Na diverse spannende rondes maakte Janice (via een livestream op de Cortina Facebook-pagina) de winnaars bekend. In mei en juli van dit jaar zullen de nieuwe fot…

Lees meer >

Cortina E-U1 uitgeroepen tot 'Beste Koop' door Consumentenbond

16-04-2018

Feest bij Cortina! De Consumentenbond heeft namelijk de Cortina E-U1 (N7) uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dat betekent dat de e-bike van Cortina volgens de consumentenorganisatie de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Eerder ontving de Cortina E-U1 ook al het predicaat ‘Test- und Preis-Leistungs-Sieger’ van het gerenommeerde Duitse Bike Bild.  Met de Cortina E-U1 heb je als consument volgens de Consumentenbond een ‘gewoon goede e-bike voor een prima prijs’. Dit is ook precies zoals Kruitbosch, fabrikant van Cortina, deze e-bike in de markt heeft gezet. Directeur Chris Kruitbosch: “Dankzij de Cortina E-U1 is elektrisch rijden bereikbaar en betaalbaar geworden voor een grote groep klanten.” Met de Cor…

Lees meer >

Cortina Model Contest 2018 van start!

12-03-2018 

Met een deelnemer van Hollands Next Top Model in de jury en vier nieuwe categorieën, is de Cortina Modellenwedstrijd van 2018 vandaag verrassend van start gegaan. Mannen en vrouwen in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar kunnen zich inschrijven via www.cortinafietsen.nl/modelcontest. Modellenervaring is geen vereiste. Influencers als Lizzy van der Ligt, Janice en Milan Carvalho helpen je op weg via Instagram door het gebruik van de hashtag #cortinabikestories. Om nog meer authenticiteit in de campagne te brengen, gaan we dit jaar op zoek naar echte relaties. Er zijn daarom extra categorieën aan de modellenwedstrijd toegevoegd, die dit jaar alweer voor de 7e keer georganiseerd wordt. Dit betekent dat je je …Lees meer >