Take it easy, get a leasy!
E-Mozzo
E-Foss
E-U4 Transport

TAKE IT EASY, GET A LEASY!

Het leasen van een Cortina fiets is nu heel gemakkelijk. Wij hebben een ruime collectie met meer dan 30 verschillende Cortina fietsen die je heel gemakkelijk online kan leasen. Als jij jouw droomfiets gevonden hebt, kun je deze fiets verder samenstellen door op de knop "ik wil deze fiets leasen" te klikken. Dan kun je daarna nog ervoor kiezen om een slot of snellader mee te nemen in het contract.

Wil je nog meer informatie over het leasen van een Cortina e-bike? Bekijk dan de informatie op https://www.cortinafietsen.nl/fiets-leasen/page/fiets-leasen.

DE VOORDELEN

Het leasen van een Cortina e-bike gaat echt heel gemakkelijk.

Meteen een fiets leasen?

CORTINA E-U1

Lease vanaf €66 per maandCortina E-U1Lease deze e-bike

CORTINA E-COMMON

Lease vanaf €97 per maandCortina E-CommonLease deze e-bike

CORTINA E-U4 TRANSPORT

Lease vanaf €94 per maandCortina E-U4 herenfietsLease deze e-bike
It's so easy!
Alle voordelen op een rij
No sweat, get late out of bed

Net weer de bus gemist? En helemaal klaar met die overvolle coupé? Fiets voor een laag bedrag per maand op een mooie Cortina e-bike en fiets heel gemakkelijk en snel naar jouw werk of school. Zo wordt jouw rit naar school of werk heel relaxt en kun je bovendien nog net even wat langer in bed blijven liggen.

High in energy, low in cash

Voor een vast laag bedrag per maand rij jij op een stijlvolle elektrische Cortina fiets. Door te fietsen krijg je veel energie en daarnaast is ook heel goed voor je. Het is de ideale manier om jouw dag te starten, want door te fietsen kun je gaan waar je wilt en kom je vol energie op jouw bestemming aan.