Cortina Lease

Wil jij makkelijk de weg op met een gave elektrische Cortina fiets en je geen zorgen hoeven maken over onverwachte kosten? Via Cortina bieden wij nu ook een ruim aanbod van elektrische fietsen aan om te leasen, waardoor jij makkelijk en voor een vast maandbedrag op zo’n stijlvolle fiets van Cortina kan rijden! Wij helpen jou met de beste service, zoals pechhulp, onderhoud en verzekering tegen diefstal, waardoor jij relaxed door de stad kan cruisen.

De voordelen van lease bij Cortina:
 • Geen hoge aanschafkosten
 • Wij hebben meer dan 1000 verkooppunten door heel Nederland die jouw (elektrische) fiets kan leveren en rijklaar kan maken.
 • Het leasen van een fiets is inclusief onderhoud en service
 • Jouw fiets is compleet verzekerd
 • Opzegbaar bij omstandigheden zoals gedwongen ontslag
Inclusief: 
 • Een gloednieuwe fiets
 • Onderhoudscontract
 • Verzekering

HOE WERKT HET?

Kies jouw fiets
Bekijk de leasefietsen op cortinafietsen.nl of in de winkel. Stel de fiets samen, door te kiezen voor de juiste accu of voor extra accessoires. Dan zie jij meteen wat de maandelijkse kosten zijn.
Doe een aanvraag
Zodra jij jouw ideale fiets hebt gekozen, doe dan de aanvraag voor de fiets. Door jouw gegevens in te vullen, kun jij makkelijk en snel een aanvraag doen voor jouw droomfiets. Friesland lease zal een kredietcheck doen en jouw geheel vrijblijvend een leaseovereenkomst sturen.
Fietsen maar!
Na ongeveer 4 weken kun jij jouw Cortina fiets ophalen bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Dan kun jij al fluitend de winkel uit op een nieuwe stijlvolle e-bike van Cortina.

De mooiste fietsen lease je bij Cortina

Bekijk hieronder een selectie van ons ruime aanbod fietsen

Cortina E-U4 Transport damesfiets default_cortina 320x320

Cortina E-U4 Transport damesfiets

Bafang M300 43v middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€86
/mnd
Kopen
€1661
Cortina E-U1 damesfiets default_cortina 320x320

Cortina E-U1 damesfiets

Bafang H400 43v voorwielmotor

3 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€64
/mnd
Kopen
€961
Cortina E-Mozzo herenfiets default_cortina 320x320

Cortina E-Mozzo herenfiets

Shimano Steps E-6100 36v middenmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€106
/mnd
Kopen
€2899
Cortina E-Foss herenfiets default_cortina 320x320

Cortina E-Foss herenfiets

Bafang M300 43v middenmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€86
/mnd
Kopen
€1661
Bekijk alle leasefietsen

Veelgestelde vragen Top 5

Zie hieronder de meest gestelde vragen:

 • Kan ik mijn Leaseovereenkomst vroegtijdig beëindigen?

  U kunt de Leaseovereenkomst tussentijds opzeggen, op zijn vroegst tegen de eerste dag van het tweede jaar van de Leaseperiode. U moet daarbij een opzegtermijn van tenminste 1 maand in acht nemen. Om op te zeggen, stuurt u een brief of e-mail naar Leasefiets. Bij vroegtijdige beëindiging betaalt u een opzeggingsvergoeding. Deze opzeggingsvergoeding staat los van de afrekening van eventuele schades en andere bedragen. De opzeggingsvergoeding moet betaald zijn vóór de dag waartegen is opgezegd. Als dat niet gebeurd is, heeft de opzegging geen gevolg en loopt de Leaseovereenkomst door totdat die op andere wijze tot een einde komt. Wilt u de Leaseovereenkomst in het eerste jaar opzeggen, dan betaalt u de maandtermijnen tot en met het eerste jaar volledig. Daarna geldt de opzeggingsvergoeding.

 • Wat te doen met de fiets aan het einde van de looptijd?

  Als de looptijd van het Leasecontract verstreken is en je de fiets niet wilt overnemen, dan kunt je de fiets inleveren op een door Leasefiets aan te geven locatie. Daar is men bekend met de innameprocedure van Leasefiets.

  Als jij de fiets wel overneemt, dan wordt na betaling van de overnameprijs en de eindafrekening de Lease- overeenkomst en de verzekering beëindigd. Vanaf dat moment bent je volledig eigenaar van de fiets.

 • Wat zit er allemaal in de maandtermijn?

  Privé Leasefiets van Leasefiets is een zeer compleet product en omvat het gebruik van de fiets, de afschrijving, onderhoud, reparatie, bandenvervanging, casco verzekering, ongevallen opzittenden- verzekering, verhaalsrechtsbijstand verzekering, 24/7 pechhulp en BTW.

 • Is het mogelijk accessoires op te nemen in de Leaseovereenkomst?

  Het is alleen mogelijk om een upgrade van de accu of een kabelslot. Andere accessoires kunt u zelf aan- schaffen.

 • Hoe verloopt het acceptatie proces?

  Nadat je hebt aangegeven welke fiets je wilt, krijg je van Leasefiets een mail waarin een link naar de website van EDR Credit Services staat. Op de website van EDR Credit Services kun je jouw persoonlijke gegevens controleren, aanvullen of wijzigen. EDR Credit Services voert daarna direct de eerste krediet- toetsing uit, waarvan je bericht krijgt. Bij een positieve toetsing wordt per mail gevraagd om de benodigde documenten voor definitieve toetsing te uploaden op de website van EDR Credit Services. EDR Credit Services neemt daarna ook telefonisch contact met je op voor een interview. Binnen 8 werkuren informeert EDR Credit Services jou over de definitieve toetsing. Indien die ook positief is, zul je  binnen twee werkdagen het Leasecontract per mail ontvangen.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?


Stel hieronder jouw vraag via het formulier.
 

CONTACT EN OVERIGE INFORMATIE

Cortina werkt samen met Friesland Lease voor het aanbieden van lease voor onze fietsen. 

Bekijk de voorwaarden