CORTINA LEASE

Wil jij makkelijk de weg op met een gave elektrische Cortina fiets en je geen zorgen hoeven maken over onverwachte kosten? Via Cortina bieden wij nu ook een ruim aanbod van elektrische fietsen aan om te leasen, waardoor jij makkelijk en voor een vast maandbedrag op zo’n stijlvolle fiets van Cortina kan rijden! Wij helpen jou met de beste service, zoals pechhulp, onderhoud en verzekering tegen diefstal, waardoor jij relaxed door de stad kan cruisen.

Heel simpel online te regelen of bij één van onze Cortina verkooppunten. 
Alles is geregeld, onderhoud en service zitten in het leasecontract.
Rijd elke drie jaar op een gloednieuwe e-bike.
Voor een vast bedrag per maand

De mooiste fietsen lease je bij Cortina

Bekijk hieronder een selectie van ons ruime aanbod fietsen

Cortina E-Foss damesfiets default_cortina 320x320

Cortina E-Foss damesfiets

Bafang M300 middenmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€86
/mnd
Kopen
€2149
Cortina E-Foss herenfiets default_cortina 320x320

Cortina E-Foss herenfiets

Bafang M300 middenmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€86
/mnd
Kopen
€2149
Cortina E-U1 damesfiets default_cortina 320x320

Cortina E-U1 damesfiets

Bafang H400 voorwielmotor

3 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€68
/mnd
Kopen
€1459
Cortina E-U4 Transport Solid herenfiets default_cortina 320x320

Cortina E-U4 Transport Solid herenfiets

Bafang M300 middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€87
/mnd
Kopen
€2199
Bekijk alle leasefietsen
Voor iedereen dé perfecte elektrische fiets

Kies jouw elektrische fiets online uit

Heb jij jouw droomfiets gevonden? Stel de fiets verder samen, door te kiezen voor de juiste accu of voor extra accessoires. Dan zie jij meteen wat de maandelijkse kosten zijn.

Bekijk alle e-bikes
Doe een aanvraag

Doe snel online een aanvraag!

Zodra jij jouw ideale elektrische fiets hebt gekozen, kun je heel gemakkelijk online een leasefiets aanvragen. We hebben een aantal persoonlijke gegevens van jouw nodig om de aanvraag compleet te maken, dus hou je legitimatie bij de hand. Dit kan gewoon met je mobiel!

Klik hier voor een voorbeeld
Fietsen maar!

Fietsen maar!

Na het aanvragen van een fiets duurt het ongeveer 3 weken. Dan kun jij jouw Cortina e-bike ophalen bij jou zelf gekozen verkooppunt bij jou in de buurt. Dan ga jij al fluitend de winkel uit op een nieuwe stijlvolle e-bike van Cortina.

Bekijk hier een winkel bij jou in de buurt

Veelgestelde vragen Top 5

Zie hieronder de meest gestelde vragen:

 • Kan ik mijn Leaseovereenkomst vroegtijdig beëindigen?

  Je kan de Leaseovereenkomst tussentijds opzeggen, op zijn vroegst tegen de eerste dag van het tweede jaar van de Leaseperiode. Daarbij moet je een opzegtermijn van tenminste 1 maand in acht nemen. Om op te zeggen, stuur je een brief of e-mail naar Leasefiets. Bij vroegtijdige beëindiging betaal je een opzeggingsvergoeding. Deze opzeggingsvergoeding staat los van de afrekening van eventuele schades en andere bedragen. De opzeggingsvergoeding moet betaald zijn vóór de dag waartegen is opgezegd. Als dat niet gebeurd is, heeft de opzegging geen gevolg en loopt de Leaseovereenkomst door totdat die op andere wijze tot een einde komt. Wilt je de Leaseovereenkomst in het eerste jaar opzeggen, dan betaal je de maandtermijnen tot en met het eerste jaar volledig. Daarna geldt de opzeggingsvergoeding.

 • Wat te doen met de fiets aan het einde van de looptijd?

  Als de looptijd van het Leasecontract verstreken is en je de fiets niet wilt overnemen, dan kun je de fiets inleveren op een door Leasefiets aan te geven locatie. Daar is men bekend met de innameprocedure van Leasefiets.

  Als jij de fiets wel overneemt, dan wordt na betaling van de overnameprijs en de eindafrekening de Lease- overeenkomst en de verzekering beëindigd. Vanaf dat moment ben jij volledig eigenaar van de fiets.

 • Wat zit er allemaal in de maandtermijn?

  Privé Leasefiets van Leasefiets is een zeer compleet product en omvat het gebruik van de fiets, de afschrijving, onderhoud, reparatie, bandenvervanging, casco verzekering, ongevallen opzittenden- verzekering, verhaalsrechtsbijstand verzekering, 24/7 pechhulp en BTW.

 • Is het mogelijk accessoires op te nemen in de Leaseovereenkomst?

  Het is alleen mogelijk om een upgrade van de accu of een kabelslot. Andere accessoires kun je zelf aanschaffen.

 • Hoe verloopt het acceptatie proces?

  Nadat je hebt aangegeven welke fiets je wilt, krijg je van Leasefiets een mail waarin een link naar de website van EDR Credit Services staat. Op de website van EDR Credit Services kun je jouw persoonlijke gegevens controleren, aanvullen of wijzigen. EDR Credit Services voert daarna direct de eerste krediet- toetsing uit, waarvan je bericht krijgt. Bij een positieve toetsing wordt per mail gevraagd om de benodigde documenten voor definitieve toetsing te uploaden op de website van EDR Credit Services. EDR Credit Services neemt daarna ook telefonisch contact met je op voor een interview. Binnen 8 werkuren informeert EDR Credit Services jou over de definitieve toetsing. Indien die ook positief is, zul je binnen twee werkdagen het Leasecontract per mail ontvangen.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?


TELEFOON

Onze medewerkers helpen je graagKlantenservice:
+31 (0)38 84 58 881

WHATSAPP


Stuur een bericht naar 0612345678

CONTACT EN OVERIGE INFORMATIE

Cortina werkt samen met Friesland Lease voor het aanbieden van lease voor onze fietsen. 

Bekijk de voorwaarden