Cortina Model Contest 2020

WORD JIJ HET GEZICHT VAN DE NIEUWE CORTINA-CAMPAGNE?

13 maart 2019

Zwolle – De Cortina Model Contest van 2019 is vandaag van start gegaan. Iedereen in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar kan zich inschrijven via www.cortinafietsen.nl/modelcontest om het gezicht te worden van de nieuwe campagne. Modellenervaring is geen vereiste. Influencers als Jiami, Janice en ex-modellen van Cortina roepen hun volgers op om zich aan te melden als Cortina-model.

Om zoveel mogelijk authenticiteit in de campagne te brengen, is Cortina niet op zoek naar professionele modellen. Iedereen tussen 16 en 35 jaar mag zich opgeven, in verschillende samenstellingen. Dit betekent dat je je niet alleen solo aan kunt melden als model, maar bijvoorbeeld ook met je partner of zelfs je kind! De modellen van afgelopen jaar worden ingezet als ambassadeurs om hun ervaringen rondom deze fotoshoots te delen. Daarnaast zullen verschillende influencers, waaronder Janine van Prêt à Pregnant en Jiami Jongejan, hun volgers oproepen om zich aan te melden.

Zo doe je mee! 
Tot en met 24 maart kunnen modellen in spé zich inschrijven via cortinafietsen.nl/modelcontest. Naast een aantal basisgegevens (zoals leeftijd, kledingmaat en lengte) moeten de deelnemers twee recente foto’s van zichzelf uploaden. 29 maart zal Cortina een selectie van de beste modellen op hun website plaatsen. Hier krijgt iedereen vervolgens 10 dagen de tijd om op hun favoriete model te stemmen. De winnaars worden uitgenodigd om 17 april 2019 naar de landelijke finaledag te komen, die wordt gepresenteerd door juryvoorzitter Janice (ontwerper & presentator). Tijdens deze dag worden de uiteindelijke modellen gekozen die straks te zien zijn in de nieuwe Cortina-campagne.

Geef je nu op!< Terug naar het overzicht