• iconJe betaalt bij levering van je fiets
 • iconKlanten beoordelen ons met 4/5 sterren
 • iconMet 800 winkels altijd een verkooppunt dichtbij
stage bij cortina

Gezocht: stagiair(e) Content Marketing bij Cortina!


Ping! Je gedachten dwalen af doordat je het geluid van je telefoon weer hoort. Hey, die ene klasgenoot heeft weer een TikTok gedeeld. Snel even kijken. Ah, het is die nieuwste trend waar alle leuke creators ineens aan meedoen. Die had jij allang gespot toen je urenlang aan het swipen was. Altijd ben je maar op zoek naar nieuwe en creatieve content. Op social media, maar ook door het lezen en schrijven van blogs. Je laat je daardoor inspireren!

Eigenlijk moet je nog even studeren voor dat ene tentamen, maar ’s avonds besluit je toch nog om je telefoon erbij te pakken. Eerst TikTok, dan Instagram, dan Snapchat, soms zelfs nog op Facebook en als je een melding krijgt van BeReal, ben jij de eerste die een eerlijke foto plaatst. Ook nieuwe kanalen hebben jouw aandacht. Socializen doe je allang niet meer in real life met je vrienden, ook via social media bouw je nieuwe banden op.

In de opleiding die je volgt, word je aangemoedigd om creatief bezig te gaan. Alles wat met content te maken heeft, vind je interessant. Video’s voor social media, fotografie, blogs. Daar komen je lessen creatief schrijven nog eens goed van pas! En volgend schooljaar is het eindelijk tijd om bij een bedrijf aan de slag te gaan. Je kan niet wachten om je creatieve skills nu écht in te gaan zetten! Je stage is nog niet eens begonnen, maar je geniet nu al van alle gave merken die een leuke stage aanbieden. Waar kom je terecht?

Nou, misschien wel bij Cortina! Aangenaam, wij zijn een fietsmerk en onderhand kan je onze fietsen op elke hoek van de straat wel terugvinden. Het kan maar zo zijn dat jouw trouwe tweewieler ook een Cortina is. Maar ook als je geen Cortina-fiets hebt, ben je van harte welkom om bij ons stage te lopen. Wij zijn op zoek naar een gezellige stagiair die ons B2C-team wil versterken met zijn of haar creativiteit, social media interesse en goede schrijf-skills. Een greep uit de werkzaamheden: bedenken en realiseren van campagnes in samenwerking met onze reclamebureaus, organiseren van evenementen, content maken voor onze social media, blogs schrijven voor onze website en nog veel meer. Alles om het fietsmerk Cortina nóg harder te laten groeien!

 

Over Cortina

Cortina fietsen is onderdeel van Kruitbosch, een retailpartner voor fietsenwinkels in Nederland, België en Duitsland. Kruitbosch is eigenaar van zowel het kinderfietsenmerk Alpina als het fietsenmerk Cortina. Met zo’n 230 betrokken medewerkers maken we het fietsen bijzonder. Betrokken, betrouwbaar en dynamisch zijn onze kernwaarden. We willen van elkaar leren en daar is alle ruimte voor. We zitten met ons mooie kantoor in Zwolle aan de A28.

 

Wie ben jij?

Oké, genoeg over ons. We zijn erg benieuwd naar wie jij bent!

 • Je volgt een studie in de richting van Media/Communicatie/Marketing op mbo- of hbo-niveau;
 • Je hebt een sterke affiniteit met marketing en alle soorten content;
 • Je wordt blij van het schrijven van goede teksten en blogs;
 • Je bent een communicatief sterk persoon met een open houding;
 • Je wordt enthousiast van het idee om veel nieuwe dingen te leren en deze toe te passen in de praktijk;
 • Je mag in september 2022 stagelopen voor jouw studie.

 

Wat krijg je van ons?

Ook niet onbelangrijk: wat kan je van ons verwachten als stagebedrijf?

 • Alle vrijheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een stagevergoeding van 250,- per maand (MBO) of 350,- per maand (HBO/WO-niveau);
 • Een uitdagende en afwisselende stage in een professionele en stimulerende omgeving;
 • Een persoonlijke, informele klant- en resultaatgerichte werksfeer.

En, gaat jouw hart al sneller kloppen van deze stagevacature en zie je jezelf al helemaal in ons B2C-team? Wacht dan niet langer en solliciteer door je CV en motivatiebrief te mailen naar lotte@kruitbosch.nl. We kijken er erg naar uit om je te ontmoeten!