• iconDoordacht mooie designfietsen
  • iconService via je lokale fietsenwinkel
  • iconScherpe prijs-kwaliteit voor elk budget
cortina

Cortina nieuwe binnenkomer in Inspirerende 40 van 2022

Zwolle, 2022

Deze week heeft strategisch adviesbureau Synergie voor de dertiende keer ‘de Inspirerende 40’ bekend gemaakt. We zijn erg trots dat Cortina als nieuwe binnenkomer dit jaar onderdeel uitmaakt van deze lijst!
 
Sinds 2011 brengt Synergie met Dynata en DataIM de 40 meest inspirerende organisaties in kaart, gebaseerd op een onderzoek onder 5.146 Nederlanders. Om de lijst te bepalen, worden de respondenten gevraagd om organisaties te beoordelen met een score op vier thema’s: hun visie, innovatievermogen, klantervaring, en hoe ze relaties met klanten onderhouden. 
 
“Dat we tot de 40 meest inspirerende organisaties van Nederland behoren vervult ons met trots”, aldus Anne-Tjitske Mulder, teamlead Brand Marketing van Cortina. “We zetten ons dagelijks in om de ultieme vervoersmiddelen voor de stijlvolle stadsbewoner te ontwikkelen, die de leefbaarheid en mobiliteit in de stad verbeteren.” 

Om Nederland te inspireren over het ultieme vervoersmiddel in de stad hebben we onlangs de Vision Bike ontwikkeld: een visuele vertaling van dit ideaalbeeld, waarin de wensen van de Nederlanders, design-visie en grote trends op het gebied van stedelijke mobiliteit worden samengebracht.