• iconJe betaalt bij levering van je fiets
  • iconKlanten beoordelen ons met 4/5 sterren
  • iconMet 800 winkels altijd een verkooppunt dichtbij
Mozzo

Cortina Mozzo

Hé jij! Op zoek naar een next-level stadsfiets? De Cortina Mozzo zit op een ander niveau met 8 versnellingen, een Gates beltdrive en hydraulische schrijfremmen van Shimano.

mozzo

Tof design

De Cortina Mozzo is een echte eye-catcher. Het frame heeft een kenmerkend design en is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Dit samen zorgt voor een opvallende fiets waar je makkelijk de stad mee kunt verkennen.

mozzo beltdrive

Onderhoudsvriendelijk

Heb je het gezien? Op de Cortina Mozzo vind je geen ketting, maar een beltdrive! Dit is een aandrijfriem van kunststof die veel voordelen biedt. Zo is er minder wrijving, waardoor je lichter en makkelijker kunt fietsen, maakt de beltdrive minder geluid tijdens het fietsen en heeft deze riem nauwelijks onderhoud nodig. Naast al deze voordelen ziet een fiets met een beltdrive er ook gewoon heel mooi uit.

mozzo

Lichte fiets

Mede dankzij de beltdrive fiets je met de Mozzo makkelijk je dagelijkse ritjes naar het werk. Dat komt doordat de beltdrive voor minder wrijving zorgt, waardoor je een stuk makkelijker fietst. Daarnaast weegt deze fiets maar 17 kilo – een zeer lichte fiets!

  • Met 17 kilo is deze fiets zeer licht in gewicht
  • Voorzien van een onderhoudsvriendelijke beltdrive
  • Een design waar mannen- en vrouwenharten sneller van gaan kloppen
Als je een nieuwe fiets koopt, wil je daar zoveel mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om de fiets te kiezen die perfect bij jou past. Tijdens een proefrit kom je erachter of jij een goede match bent met de fiets waar jij je oog op hebt laten vallen! Het verkooppunt kan je helpen met handig advies om er zeker van te zijn dat jij een fiets kiest waar je blij van wordt.

Een next-level stadsfiets

Cortina Mozzo damesfiets  default_cortina 320x320

Cortina Mozzo damesfiets

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina Mozzo herenfiets  default_cortina 320x320

Cortina Mozzo herenfiets

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina Mozzo damesfiets  default_cortina 320x320

Cortina Mozzo damesfiets

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Cortina Mozzo herenfiets  default_cortina 320x320

Cortina Mozzo herenfiets

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Twijfel je nog over welke e-bike het best bij je past? Of wil je graag weten welke e-bike perfect aansluit bij jouw wensen? Doe dan de Cortina e-bike keuzehulp! Met deze keuzehulp willen wij jou verder op weg helpen met de keuze van een elektrische fiets.