• iconDoordacht mooie designfietsen
  • iconService via je lokale fietsenwinkel
  • iconScherpe prijs-kwaliteit voor elk budget
cortina transportfiets

Musthaves voor de Cortina U4 Transport

De Cortina U4 Transport is onze iconische transportfiets en zie je overal terug. Deze fiets staat bekend om het voorrekje waar je gemakkelijk al je spullen op meeneemt. Gelukkig hebben we diverse accessoires ontwikkeld voor deze fiets. Dit zijn de handigste musthaves voor een Cortina U4 Transport!

Altijd goed: een krat

Veel mensen kiezen voor een plastic krat op hun Cortina transportfiets. En dat snappen wij heel goed, want hoe handig is het om gewoon een krat of mand op je fiets te hebben waarin je alles mee kunt nemen?

Een tas die speciaal past op de voordrager van de U4

Er worden vaak tassen op de voordrager van de U4 gezet. Maar hoe zorg je er dan voor dat deze tas goed blijft staan? De Cortina Milan handtas heeft een extra band aan de tas die precies om het voorrekje past. Zo heb je geen losse binders meer nodig, maar kan je je tas gewoon op de voordrager zetten. Handig!

Beveilig je Cortina extra goed

Helaas maar het is waar: in Nederland worden er veel fietsen gestolen. Daarom doe je er goed aan om je Cortina fiets extra goed te beveiligen met een sterk kettingslot. Don’t touch my Cortina!

Met welke accessoires maak jij je Cortina fiets helemaal af?

Handige accessoires voor je Cortina U4 Transport

Cortina Dubai fietskrat  default_cortina 320x320

Cortina Dubai fietskrat

Cortina Barcelona Kettingslot  default_cortina 320x320

Cortina Barcelona Kettingslot

Cortina Milan Handbag  default_cortina 320x320

Cortina Milan Handbag