• iconDoordacht mooie designfietsen
  • iconService via je lokale fietsenwinkel
  • iconScherpe prijs-kwaliteit voor elk budget
eigen ontwikkeling en toekomstvisie
eigen ontwikkeling en toekomstvisie

De ultieme Cortina

Een e-bike die compleet past bij de Cortina waarden. Deze fiets komt niet op de markt, maar bepaalde elementen gaan we in onze nieuwe modellen toepassen.

Wat als we een Cortina e-bike zouden ontwikkelen die perfect past bij onze waarden?

We zetten bij Cortina grote stappen als het gaat om eigen ontwikkeling en design. Om richting te geven aan de toekomst zijn we druk bezig geweest met een vision project. Het resultaat van dit project is onze New Horizon: een e-bike die ultiem Cortina is volgens onze waarden, vormentaal en visie. De New Horizon zal niet zo op de markt komen, maar we gaan bepaalde elementen uit deze e-bike gebruiken in de toekomst. We lichten graag wat elementen toe van deze superstrakke e-bike.

Hou Cortina dus goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen!
new horizon frame

Leesbaar en opengewerkt frame

De New Horizon is één geheel met een mooi, opengewerkt en doordacht frame. Daarnaast is er goed nagedacht over duurzaamheid door te verminderen in varianten. Door een unisex e-bike aan te bieden in 'slechts' 2 maten zonder in te leveren op comfort, zijn er minder varianten nodig. Daarnaast is het design passend voor zowel een sportieve of comfortabele houding.

accu

Zo clean en strak mogelijk

Details maken een Cortina mooi. Zo is de accu volledig geïntegreerd, zodat het frame qua functie en uiterlijk volledig tot z'n recht komt. Of wat denk je van geïntegreerde handremmen? Door storende elementen van de fiets af te halen, creëren we een zo clean mogelijk design.

achterlicht concept

Veiligheid boven alles

Om goed te zien en zichtbaar te zijn, is over het lichtconcept ook goed nagedacht. Zo is het voorlicht voorzien van groot licht en stadslicht. Wanneer je remt, schakel je de achterremverlichting in. Daardoor weet je achterligger dat je afremt. En heb je de verlichte pedalen al gezien? Daardoor ben je ook van de zijkant goed zichtbaar.

new horizon accessoires

Overal aan gedacht

Makkelijk spullen mee kunnen nemen? Met de mooi vormgegeven voordrager en achterdrager is dat geen probleem. Liever geen accessoires op jouw e-bike? Dan haal je de voordrager er zo weer af. Stel je Cortina e-bike perfect af op jouw wensen!

new horizon accu cradle

Functie en design gaan hand in hand

Je kunt je accu natuurlijk opladen met een simpele acculader, maar wat als er in je kamer een mooie accu cradle staat waar je je accu inzet om op te laden? Of wat dacht je van een handige opbergruimte onder je zadel waardoor je je regenjas altijd bij je hebt? Bij Cortina staat de waarde 'doordacht mooi' centraal. Dit komt in alles weer terug.