• iconDoordacht mooie designfietsen
  • iconService via je lokale fietsenwinkel
  • iconScherpe prijs-kwaliteit voor elk budget

Stoer en strak: de Cortina U4 Raw Alu Brushed

16-05-2017

Als je op deze fiets voorbij rijdt, zullen er zeker wat hoofden omdraaien! De Cortina U4 Raw in de Alu Brushed-uitvoering heeft de looks van een gewone transportfiets, maar toch een paar heel opvallende features. Wat dacht je van een frame in geborsteld aluminium en een beltdrive-aandrijfsysteem in plaats van een traditionele ketting? Een fiets van de toekomst!

Bij Cortina vinden wij dat je fiets meer is dan een vervoersmiddel dat je van A naar B brengt. Je fiets is net als je outfit een statement. Wij zouden dan ook het liefst voor elke look een andere fiets hebben! De U4 Raw Alu Brushed is zo’n echte wannahave-bike. Stoer en strak! De Continental Beltdrive maakt deze fiets ook nog eens innovatief. Wist je dat een beltdrive wel vier keer langer meegaat dan een gewone ketting? Hij is bovendien stiller, lichter en je krijgt er geen vieze handen van. Ideaal!

Ook als e-bike verkrijgbaar!
De Cortina U4 Raw Alu Brushed is verkrijgbaar in dames- en herenvariant met drie versnellingen en terugtraprem. De e-bike variant, de E-U4 Raw Alu Brushed, heeft acht versnellingen en handremmen.
< Terug naar het overzicht