• iconJe betaalt bij levering van je fiets
  • iconKlanten beoordelen ons met 4/5 sterren
  • iconMet 800 winkels altijd een verkooppunt dichtbij

Snel, strak en slim: de urban fietsen van Cortina

10-07-2017

Drukke steden, geen parkeerplaatsen, milieuvervuiling; de fiets is voor steeds meer jonge mensen in de stad hét nummer 1 middel van vervoer. Cortina heeft voor deze groep een lijn strakke, snelle en lichte urban fietsen ontwikkeld met gave technische snufjes, zoals een USB-stuurpen om je smartphone op te laden tijdens het fietsen. Ontdek de Cortina Mozzo en de Cortina Blau! 

Wat de sportieve, urban fietsen van Cortina ideaal maakt voor in de stad? De kabels en verlichting zijn netjes weggewerkt in het frame waardoor ze minder kwetsbaar zijn, je bent er lekker snel mee en ze zijn heel licht zodat je ze gemakkelijk mee naar boven in je appartement neemt. Twee haken aan de muur en het is ook nog eens een mooi designerpiece in je kamer!

Slimme snufjes
En als je die fiets dan elke dag twee verdiepingen omhoog tilt, heb je natuurlijk geen zin in vieze handen. Daarom zijn de Cortina Mozzo en de Cortina Blau uitgerust met een beltdrive en niet met een gewone fietsketting. Deze beltdrive is eigenlijk een soort riem. Hij wordt niet vies, gaat vier keer langer mee en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Ook zijn de Mozzo en Blau voorzien van een stuurpen met USB-poort waarmee je tijdens het fietsen je smartphone op kunt laden. Hoe handig is dat!

De Cortina Mozzo en Cortina Blau zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. Prijzen v.a.  €749.


< Terug naar het overzicht