• iconJe betaalt bij levering van je fiets
  • iconKlanten beoordelen ons met 4/5 sterren
  • iconMet 800 winkels altijd een verkooppunt dichtbij

SEAN DHONDT KIEST LIMITED CORTINA BLAU

28-12-2017

Antwerpen– Regelmatig zet hij de fiets achterop, rijdt naar Antwerpen om vervolgens ontspannen zijn afspraken in de stad per fiets af te leggen. “En dat zal vanaf nu nog veel vaker gebeuren!”, aldus Sean Dhondt. Vandaag nam de sympathieke muzikant en presentator een limited edition Cortina Blau in ontvangst bij conceptstore MARK in Antwerpen.

Er is niets wat Sean niet aanspreekt in zijn nieuwe ride: “De moderne uitstraling, het stoere karakter en natuurlijk de gadgets!” De Cortina Blau is één van de meest innovatieve fietsmodellen uit de collectie van het hippe fietsmerk Cortina. De fiets heeft een strak en minimalistisch design met geïntegreerde verlichting in het frame en een beltdrive in plaats van een traditionele fietsketting. Hierdoor fietst de Cortina Blau extra licht en snel. Topfeature van het model is wel de stuurpen met USB-poort. Sean: “Net als in de auto vind ik het heerlijk om muziek te luisteren op de fiets. Maar regelmatig val ik zonder batterij middenin een sportieve soundtrack. Dankzij de USB-stuurpen in de Cortina Blau hoeft dat nooit meer te gebeuren!”

Tattoo-designs

Vanaf nu rijdt Sean op één van de twee exemplaren die gemaakt zijn van deze unieke uitvoering van de Cortina Blau. Voor het hand geïllustreerde ontwerp tekenende studio Het Paradijs. Sean: “Het deed me meteen denken aan bepaalde tattoodesigns, zoals het lampje bijvoorbeeld. De stijl is me echt op het lijf…eh… de fiets geschreven dus!” De tekenaars waren tijdens de uitreiking van de fiets ook aanwezig om Sean het verhaal achter het ontwerp te vertellen. 

De uitreiking van de fiets was onderdeel van een bijzondere dag bij conceptstore MARK in Antwerpen. Sean nam niet alleen zijn eigen nieuwe fiets in ontvangst, maar deelde er ook één uit aan de winnaar van een grote winactie die de afgelopen twee weken bij MARK plaatsvond. Daarnaast waren de tekenaars van Het Paradijs vandaag de hele dag aanwezig om live aankopen van klanten van een unieke tekening te voorzien.< Terug naar nieuwsoverzicht