Cortina modellen 2019 bekend!

17-04-2018

Tadaa! Hier zijn ze dan, de jongens en meiden die komend jaar zullen shinen in onze campagne! Voor de spannende finaledag, op dinsdag 17 april 2018, hadden zich ca. 35 modellen verzameld bij NL Studio’s aan de Lijnbaanstraat in Amsterdam. In duo’s of drietallen presenteerden zij zich voor de jury. Die bestond dit jaar uit: modeontwerper Janice (juryvoorzitter), Erwin Bok (art director), Jesaja Hizkia (fotograaf van de Cortina campagne), Milan Carvalho (model en ex-deelnemer Holland’s Next Top Model) en Anne-Tjitske Mulder (marketing Cortina). Na diverse spannende rondes maakte Janice (via een livestream op de Cortina Facebook-pagina) de winnaars bekend. In mei en juli van dit jaar zullen de nieuwe foto’s en video’s van de Cortina campagne van 2019 gemaakt worden.

Voor de categorie Moeder & Kind deed de jury skype-calls met de genomineerden. Moeder Romana en dochter James zijn eveneens geselecteerd als modellen voor Cortina!

V.l.n.r.: Juryvoorzitter Janice, Carlijn, Rachel, Carmen, Nikola, Wendy, Wesley, Linda, Amy en jurylid Milan Carvalho< Terug naar het overzicht