Cortina Modellenwedstrijd van start!

10-04-2017

Word jij het nieuwe gezicht van Cortina?


Ben jij tussen de 16 en 35 jaar, woonachtig in Nederland, en vind je het heerlijk om te poseren voor de camera? Geef je dan snel op voor de Cortina Modellenwedstrijd! We zoeken zowel vrouwelijke als mannelijke modellen, ervaring is geen vereiste. 

Wat moet je doen?

Schrijf je hier in en stuur ons minimaal twee foto's van jezelf: een close-up en een foto waar je van top tot teen op staat. Je kunt je nog tot 30 april 2017 opgeven. Daarna maakt de jury een selectie van jongens en meiden die doorgaan naar de volgende (online) stemronde. Als laatste volgt er nog een live finaledag in Amsterdam. Tijdens deze dag zal de jury (bestaande uit onder meer de fashion editor van Glamour en de fotograaf van de Cortina campagne van komend jaar) de modellen in spé kiezen die dit jaar mogen shinen op de nieuwe Cortina foto's! 

What’s in it for you?

De winnaars van de Cortina Modellenwedstrijd zullen een jaar lang te zien zijn in de Cortina Campagne 2018, welke gepubliceerd wordt in magazines, op events en online. Je ontvangt van ons een passende en fashionable beloning en natuurlijk kun je de professionele foto’s ook gebruiken voor je eigen portfolio.

Nieuwsgierig geworden, maar twijfel je nog? Check het superleuke backstage-filmpje van vorig jaar en geef je op ;-) 

 

 

Cortina Modellenwedstrijd van start!