Cortina Model Contest 2018 van start!

12-03-2018

Met een deelnemer van Hollands Next Top Model in de jury en vier nieuwe categorieën, is de Cortina Modellenwedstrijd van 2018 vandaag verrassend van start gegaan. Mannen en vrouwen in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar kunnen zich inschrijven via www.cortinafietsen.nl/modelcontest. Modellenervaring is geen vereiste. Influencers als Lizzy van der Ligt, Janice en Milan Carvalho helpen je op weg via Instagram door het gebruik van de hashtag #cortinabikestories.

Om nog meer authenticiteit in de campagne te brengen, gaan we dit jaar op zoek naar echte relaties. Er zijn daarom extra categorieën aan de modellenwedstrijd toegevoegd, die dit jaar alweer voor de 7e keer georganiseerd wordt. Dit betekent dat je je niet alleen solo aan kunt melden als model, maar bijvoorbeeld ook met je beste vriendin, je broer of zelfs je kind!

Lizzy, Janice, Roos, Milan en Janine
En al deze nieuwe categorieën in de Cortina Modellenwedstrijd van 2018 hebben hun eigen ambassadeur. We hebben een indrukwekkend lijstje influencers bij de wedstrijd betrokken! Janice (ambassadeur van de wedstrijd), Lizzy van der Ligt (categorie: vriendinnen/zussen), Moderosa (categorie: koppel), Janine van Prêt à Pregnant (categorie: moeder & kind) en Milan Carvalho (categorie: vrienden/broers) posten vanaf vandaag met de speciale hashtag #cortinabikestories hun modellenfoto en roepen op om mee te doen aan de wedstrijd. Milan Carvalho (één van de populairste deelnemers van het afgelopen seizoen van Hollands Next Top Model) zal bovendien naast juryvoorzitter Janice (ontwerper en presentator) plaatsnemen tijdens de live finaledag op 17 april 2018 in Amsterdam.

Zo doe je mee!
Tot 23 maart 2018 kun je je inschrijven via cortinafietsen.nl/modelcontest. Naast een aantal basisgegevens (zoals leeftijd, kledingmaat en lengte) moet je twee recente foto’s van jezelf uploaden. 29 maart zullen we een selectie van de beste modellen op onze website plaatsen. Hier krijgt iedereen vervolgens 9 dagen de tijd om op hun favoriete model te stemmen. De winnaars worden uitgenodigd om 17 april 2018 naar de landelijke finaledag te komen. Tijdens deze dag worden de uiteindelijke modellen gekozen die straks te zien zijn in de nieuwe Cortina-campagne.

Cortina Model Contest 2018 van start!