Stadsfietsen

Sorteer op
Toon filters {{totalActiveFilters}}
Verberg filters {{totalActiveFilters}}
Filters
Wis filters
{{option.Name}}
Versnellingen
{{option.Name}}
Remmen
{{option.Name}}
Framehoogte

De ideale framehoogte bepaal je op basis van je lengte. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je dat het beste opmeet. Of meet de framehoogte van je huidige fiets door vanaf het midden van de trapper as tot de bovenkant van het frame – waar de zadelpen de buis in gaat - te meten.

{{option.Name}}
Kleur
Prijs
Toon extra filters
Verberg extra filters
Geschikt als moederfiets

De Roots modellen zijn de speciale moederfietsen. Veel andere fietsen ook geschikt als moederfiets, maar zij hebben geen extra eigenschappen die de fiets makkelijker en veiliger in gebruik maken met kinderzitjes. Lees op deze pagina meer over de speciale eigenschappen van een moederfiets.

Fiets type
{{option.Name}}
Verlichting
{{option.Name}}
Bagagedragers
{{option.Name}}
Met USB oplaadmogelijkheid
Met beltdrive

Een Beltdrive is de vernieuwde versie van de traditionele ketting. Het is een aandrijfriem die onder andere tot vier keer langer meegaat en lichter en stiller fietst. Op deze pagina kun je meer lezen over de Beltdrive.

Verstelbare stuurpen
{{filteredBicycleTypes.length}} resultaten gevonden {{filteredBicycleTypes.length}} resultaat gevonden {{filteredBicycleTypes.length}} resultaten gevonden voor '{{searchQuery}}' {{filteredBicycleTypes.length}} resultaat gevonden voor '{{searchQuery}}'
Verwijder zoekterm(en)

Helaas zijn er geen fietsen die getoond kunnen worden.

Cortina past altijd!
Onderscheid jezelf van al die anderen, ook in de keuze voor een fiets! Bij Cortina zijn we dagelijks bezig met mode en lifestyle. Wat is er te zien op de catwalks en in het straatbeeld van grote steden als Parijs, New York en Londen? Hoe vertalen we de laatste trends op het gebied van mode en interieur naar de fietsen in onze collectie? Je ziet dit terug in de kleuren die we gebruiken, de gadgets die we verwerken en de opvallende details die altijd een grote rol spelen in de designs. Ontdek snel de fietsen van Cortina en ontdek welke het beste bij jouw stijl past; een Utility transportfiets, een urban sportieve fiets uit de Metropole-lijn of een authentieke retro-fiets uit de Originals-lijn....?