Retro

Sorteer op
Toon filters {{totalActiveFilters}}
Verberg filters {{totalActiveFilters}}
Filters
Wis filters
{{option.Name}}
Versnellingen
{{option.Name}}
Remmen
{{option.Name}}
Framehoogte

De ideale framehoogte bepaal je op basis van je lengte. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je dat het beste opmeet. Of meet de framehoogte van je huidige fiets door vanaf het midden van de trapper as tot de bovenkant van het frame – waar de zadelpen de buis in gaat - te meten.

{{option.Name}}
Kleur
Prijs
Toon extra filters
Verberg extra filters
Geschikt als moederfiets

De Roots modellen zijn de speciale moederfietsen. Veel andere fietsen ook geschikt als moederfiets, maar zij hebben geen extra eigenschappen die de fiets makkelijker en veiliger in gebruik maken met kinderzitjes. Lees op deze pagina meer over de speciale eigenschappen van een moederfiets.

Fiets type
{{option.Name}}
Verlichting
{{option.Name}}
Bagagedragers
{{option.Name}}
Met USB oplaadmogelijkheid
Met beltdrive

Een Beltdrive is de vernieuwde versie van de traditionele ketting. Het is een aandrijfriem die onder andere tot vier keer langer meegaat en lichter en stiller fietst. Op deze pagina kun je meer lezen over de Beltdrive.

Verstelbare stuurpen

Helaas zijn er geen fietsen die getoond kunnen worden.

Op zoek naar net iets anders? In de Originals-lijn vind je de authentieke retro fietsen die allesbehalve 'gewoon' zijn. De Cortina Soul, Cortina Chrono en Cortina Olev zijn gemaakt voor mannen en vrouwen met een uitgesproken smaak en een voorliefde voor retro. Met mooie, verfijnde details, bijzondere frames en diepe kleuren. Ontdek snel de retro fietsen van Cortina en ontdek welke het beste bij jouw stijl past...