• iconDoordacht mooie designfietsen
  • iconService via je lokale fietsenwinkel
  • iconScherpe prijs-kwaliteit voor elk budget
Deze elektrische family bike voldoet aan al je wensen voor het vervoeren van kids en bagage, dankzij de vele bijpassende accessoires met AVS. En door de stoere uitstraling is het een fiets voor mama en papa. Met de E-Common Family heb je geen tweede auto meer nodig!
  • AVS
  • Shimano Nexus 7-Speed
  • Aluminium frame
  • Maar 25 kg
  • Verstelbare stuurpen
  • Bafang M420 middenmotor
dubbele standaard

Veiligheid voorop

Je hebt je fiets volgeladen met boodschappen, schooltassen en je kids zijn ook mee. Toch is parkeren een fluitje van je cent! Door de stabiele middenstandaard zet je overal je fiets zonder problemen neer. En dat stuur dat steeds omklapt als je je kind in het voorzitje zet? Dat is verleden tijd met het handige stuurslot. Alles om veilig op- en af te kunnen stappen!

AVS-systeem

Neem alles makkelijk mee

Een mooie mand, leuke fietstassen: met het AVS-systeem klik je makkelijk bijpassende accessoires op je family fiets. Door het uitgebreide aanbod aan AVS-accessoires van Cortina stijl je je Cortina E-Common Family helemaal naar jouw smaak. Goed om te weten: onze family bikes hebben een draagkracht van wel 170 kilo! Neem dus zonder zorgen al je bagage mee.

Verlengd frame

Comfort voor papa en mama

Weinig ruimte met op- en afstappen als er een kinderzitje voorop de fiets zit? Onze family fietsen hebben een verlengd frame, waardoor je meer ruimte tussen het zadel en het stuur hebt dan bij een normale fiets. Dat fietst een stuk comfortabeler! Over comfortabel gesproken: door de fijne middenmotor fiets je hele afstanden zonder moeite.

Onze Cortina Family Bikes


Cortina family bikes hebben belangrijke kenmerken waardoor ze bij uitstek geschikt zijn om te gebruiken als mamafiets of papafiets. Maar wat is nu precies het verschil tussen een family bike en een gewone fiets? En wanneer kies je voor een elektrische family bike? Op deze pagina staat algemene informatie over onze family bikes om deze vragen te beantwoorden. Zo helpen we je graag op weg bij het maken van de zoveelste keuze in het ouderschap, namelijk de keuze voor de perfecte family bike voor jullie!

Meer Allround Family Bikes

Cortina E-Common Family  default_cortina 320x320

Cortina E-Common Family

Bafang M420 middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€96
/mnd
Kopen
€2449
Cortina E-U4 Transport Family  default_cortina 320x320

Cortina E-U4 Transport Family

Cortina Ecomo voorwielmotor

8 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€78
/mnd
Kopen
€1799
Meer family bikes