• iconDoordacht mooie designfietsen
  • iconService via je lokale fietsenwinkel
  • iconScherpe prijs-kwaliteit voor elk budget
Stage bij Cortina

HBO Stage Marketing & Communicatie bij Cortina!

Zou je graag alles willen leren over hoe Cortina marketing & communicatie inzet om het fietsmerk nog harder te laten groeien en mag je in september 2020 stage lopen? Lees dan snel verder!

Tijdens je stage bij Cortina krijg je de kans om je direct in de praktijk bezig te houden met (online) marketing & communicatie gerelateerde werkzaamheden voor het fietsmerk Cortina. Cortina is een van de grootste fietsmerken in Nederland en vorig jaar marktleider geworden op het gebied van stadsfietsen. Het marketingteam bestaat uit zo'n 10 collega’s die allemaal veel kennis hebben van verschillende aspecten op het gebied van marketing & communicatie, zoals online marketing, event management, consumentenmarketing, dealermarketing en content marketing. We leren jou graag de kneepjes van het marketingvak en je wordt nauw betrokken bij alle lopende projecten. Een greep uit de werkzaamheden: het bedenken en realiseren van reclamecampagnes in samenwerking met onze reclamebureaus, het organiseren van evenementen, het uitvoeren van marktonderzoek, social media op een slimme manier leren inzetten, het up to date houden van de websites en het maken van nieuwsbrieven. Alles om het fietsmerk Cortina nog harder te laten groeien!

Wie ben jij?

  • Je volgt als tweede of derdejaars student de studie Commerciële Economie, Communicatie of Ondernemerschap en Retail Management (SBRM) op HBO-niveau;
  • Je hebt een sterke affiniteit met (online) marketing & communicatie;
  • Je bent een communicatief sterk persoon met goede marketing skills;
  • Je wordt enthousiast van het idee veel nieuwe dingen te leren en deze direct in de praktijk toe te kunnen passen;
  • Je hebt een open houding en flexibele instelling;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden en vervolgens zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling hiervan;
  • Samenwerken met collega’s vind je belangrijk, maar tegelijkertijd kun je ook goed zelfstandig werken;
  • Je mag in september 2020 stage lopen voor jouw studie.

Over Kruitbosch
Cortina fietsen is onderdeel van Kruitbosch, een partner voor de tweewielerspecialist in Nederland, België en Duitsland. Kruitbosch is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Verder adviseert Kruitbosch de tweewielerspecialist op het gebied van communicatie- en promotiemiddelen en bij de inrichting van de winkel. Kruitbosch heeft 160 enthousiaste medewerkers, is een familiebedrijf, sterk groeiend en de bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als betrokken, betrouwbaar en dynamisch.

Interesse?
Enthousiast geworden? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar werkenbij@kruitbosch.nl, of vul onderstaand formulier in. In verband met het coronavirus zullen de gesprekken via videocalls plaatsvinden.