• iconJe betaalt bij levering van je fiets
  • iconKlanten beoordelen ons met 4/5 sterren
  • iconMet 800 winkels altijd een verkooppunt dichtbij

Cortina Mozzo Pro: een fiets zonder compromissen

16 april 2019

Op zoek naar een fiets met vele extra’s? Cortina lanceert de Cortina Mozzo Pro. Met de sportieve looks en high tech afmontage is de Cortina Mozzo Pro perfect voor de echte fietsliefhebber die houdt van mooie gadgets.


Met de populaire Cortina Mozzo wist Cortina al de doelgroep te bereiken: de sportieve stadsfietser met gevoel voor styling. De Cortina Mozzo Pro doet hier een schepje bovenop. Hoogwaardige materialen zoals een Gates Beltdrive, Busch & Müller verlichting en luxe Brooks Cambium All Weather zadel & grips maken deze fiets een feestje om op te fietsen. Een riemaandrijving zoals de Gates gaat gemiddelde vier keer langer mee dan een traditionele ketting. Bovendien heb je een stuk minder wrijving waardoor je tijdens het fietsen minder weerstand ervaart. Leuk detail: de stuurpen met USB-poort en geïntegreerde powerbank zorgt ervoor dat je met een volle telefoonaccu op jouw bestemming komt.

Compromisloze fiets
Het comfort en de luxe sluiten naadloos aan op de wensen van de stijlvolle fietser. Deze topfiets is verkrijgbaar in dames- en herenuitvoering in de kleur Eclips Black Matt.

Cortina Mozzo Pro

Model: Cortina Mozzo Pro
11 versnellingen / beltdrive / aluminium frame
Prijs: €1599
Dames- en herenmodel in Eclips Black Matt

< Terug naar het overzicht