• iconJe betaalt bij levering van je fiets
  • iconKlanten beoordelen ons met 4/5 sterren
  • iconMet 800 winkels altijd een verkooppunt dichtbij
e-u4 transport

Cortina levert eerste E-U4 modellen uit met Bosch e-systeem

8 juni 2021

Zwolle - De onverminderd populaire Cortina E-U4 Transport is vanaf juni 2021 verkrijgbaar met een nieuwe e-systeem voor Cortina: Bosch Active Line. Dit type middenmotor is ideaal voor alle ritjes in en rondom de stad. Cortina-verkooppunten hebben lang gewacht op deze samenwerking tussen Cortina en Bosch gezien de populariteit van het systeem.

De e-bike is in het najaar van 2021 al aangekondigd bij de Cortina-dealer en toen met veel enthousiasme ontvangen. Nu is het moment aangebroken om de eerste fietsen uit te leveren. “De vertrouwde look van de Cortina transportfiets en het vertrouwde e-systeem van Bosch is een gouden combinatie”, vertelt Stephan Mooibroek (Merkstrateeg Cortina). “Onze verwachtingen van deze fiets zijn hoog. De eerste batch is al compleet uitverkocht. Het Bosch e-systeem is een zeer geliefd systeem bij zowel Cortina-verkopers als consument.”

Consument centraal
De Bosch Active Line middenmotor is de kleinste en lichtste aandrijving van Bosch. Hierdoor is het systeem perfect voor de dagelijkse ritten met gematigde ondersteuning. Precies waar de Cortina E-U4 Transport voor bedoeld is. Dat het ontwerp van de motor is bekroond met een Red Dot Award is een mooie toevoeging, gezien Cortina design hoog in het vaandel heeft staan.

De keuze om voor Bosch te gaan als nieuw (extra) e-systeem was een gemakkelijke, aldus Stephan. “We zetten de consument centraal bij onze productontwikkelingen. Dit systeem sluit perfect aan bij de wensen van de consument en we zijn blij dat we ondanks de beschikbaarheidsproblemen deze belangrijke fiets hebben kunnen uitleveren.”

Over de Cortina E-U4 Transport met Bosch Active Line
Verspreid over enkele maanden komt de Cortina E-U4 Transport met Bosch Active Line middenmotor beschikbaar in maar liefst vijf kleuropties, veel verschillende framematen en in dames- en herenframetype. Er zijn veel fietsen geproduceerd om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar deze uitvoering. Informeer bij je Cortina-verkooppunt naar de actuele voorraad.De Cortina E-U4 Transport met Bosch Active Line heeft een consumentenadviesprijs vanaf €2.299/€2.399 (rollerbrakes / hydraulische velgremmen). Accuopties: 300 Wh / 400 Wh / 500 Wh.

Bekijk de Cortina x Bosch fietsen die nu beschikbaar zijn!

Cortina E-U4 Transport Solid damesfiets  default_cortina 320x320

Cortina E-U4 Transport Solid damesfiets

Bosch Active Line middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€99
/mnd
Kopen
€2549
Cortina E-U4 Transport Solid herenfiets  default_cortina 320x320

Cortina E-U4 Transport Solid herenfiets

Bosch Active Line middenmotor

7 Versnellingen

Dubbele handrem

Leasen
€99
/mnd
Kopen
€2549