• iconDoordacht mooie designfietsen
  • iconService via je lokale fietsenwinkel
  • iconScherpe prijs-kwaliteit voor elk budget

CORTINA EN FRIESLAND LEASE SLAAN HANDEN INEEN MET NIEUWE FIETSLEASEREGELING

3 maart 2020

Zwolle - Fietsmerk Cortina is gestart met een fiet­­sleaseregeling in samenwerking met de leasepartij Friesland Lease. Dit maakt het voor de consument mogelijk om gemakkelijk een private leasecontract af te sluiten, via de Cortina-website of met deskundig advies van één van de Cortina Lease dealers.

Take it easy, get a leasy 
Cortina Lease trapt af met een campagne om de consument bewust te maken van het gemak, de zekerheid en de voordelen van het leasen van een hippe Cortina e-bike. In het contract zitten alle componenten die nodig zijn om de gebruiker helemaal te ontzorgen, zoals reparatie, onderhoud, pechhulp en verzekering (diefstal en casco). De gebruiker hoeft alleen maar te fietsen, makkelijk toch? Met behulp van de slogan ‘take it easy, get a leasy’ benadrukt Cortina dit voor de consument. Meer informatie over de voordelen van Cortina Lease is te vinden op https://www.cortinafietsen.nl/page/get-a-leasy.

 

Keuze voor Friesland Lease 
Robbert-Jan Stals, Manager Business Development bij Kruitbosch, waar het merk Cortina onderdeel van is: “Friesland Lease is een onafhankelijke partij en al lang actief met fietslease. Onze dealers zijn tevreden over de samenwerking en dat is voor ons een extra motivatie om voor deze partij te kiezen. Samen zullen wij meer en meer de focus gaan leggen op fietsmobiliteit door totaaloplossingen te bieden aan de consument.” 

Get a leasy campagne