• iconJe betaalt bij levering van je fiets
  • iconKlanten beoordelen ons met 4/5 sterren
  • iconMet 800 winkels altijd een verkooppunt dichtbij
Cortina Fix

ZORGELOOS FIETSEN MET CORTINA FIX

Een Cortina e-bike combineren met de allerbeste service? Dat kan met Cortina Fix. Jij koopt dan geen fiets, maar kiest ervoor om drie jaar lang voor een vast maandbedrag relaxed door de stad te cruisen. Pechhulp, onderhoud én verzekering regelen wij allemaal voor jou. Genieten van jouw Cortina e-bike is dus het enige dat jij doet, want onverwachte kosten behoren tot het verleden. Samen met HELLORIDER bieden wij deze private lease aan. Na drie jaar kan je een contract voor een nieuwe e-bike afsluiten óf je koopt je lease fiets voor slechts 15% van de cataloguswaarde.VERGELIJKING “KOPEN” EN “LEASEN”

Is Cortina Fix duurder dan een nieuwe fiets kopen? Nou, dat ligt er maar net aan hoe je ernaar kijkt. Als je een eerlijke vergelijking tussen kopen en leasen maakt, is het belangrijk om alle kosten hierin mee te nemen. Dat hebben wij alvast voor jou gedaan:

In deze vergelijking zijn we uitgegaan van de volgende bedragen: aanschafwaarde van €2.199,- (Cortina), basisonderhoud €60,- per jaar, basisreparaties €60,- per jaar (Consumentenbond) en verzekering en pechhulp €290,- (ANWB)

De voordelen van Cortina fixZorgeloos Fietsen

Geen onverwachte kosten, alle service inbegrepen


Vast Maandbedrag

Geen aanschafkosten, je weet precies wat je kwijt bent


Snel Afsluiten

Makkelijk en snel, online én bij de dealer


Opzegbaar Contract

Na het eerste jaar is je contract tegen betaling opzegbaar

Lease een Cortina met deze 5 stappen

Stap 1: Kies jouw e-bike
Kies een e-bike die bij je past of laat je adviseren in de winkel. Klik op je droomfiets, selecteer framehoogte, accu en de winkel waar je je e-bike wilt ophalen.
Stap 2: Financiële check
We vragen je om een aantal gegevens te delen, waaronder je bankgegevens. Zo kunnen we een financiële check doen, om er zeker van te zijn dat het financieel verantwoord is om een contract aan te gaan.
Stap 3: Contract tekenen
Yes, het is tijd om je contract voor een nieuwe e-bike online te ondertekenen. Je tekent een contract voor 36 maanden.
Stap 4: Afhalen bij het door jou gekozen verkooppunt
Het is zover: je kunt je gloednieuwe Cortina e-bike ophalen! De winkel maakt jouw e-bike binnen twee weken rij-klaar. Snel gefixt dus!
Stap 5: Genieten maar!
Het is tijd om te genieten van snelle ritjes op je nieuwe Cortina e-bike. We sturen je nog een mail om te vragen naar je ervaringen met je nieuwe e-bike.

METEEN EEN FIETS FIXEN?

HEB JE NOG VRAGEN?


TELEFOON

Onze medewerkers helpen je graagKlantenservice:
+31 (0)38 84 58 881
Ma t/m Vr 9:00 - 17:00

VOORWAARDEN

Cortina werkt samen met Hellorider voor het aanbieden van lease voor onze fietsen.