• iconJe betaalt bij levering van je fiets
  • iconKlanten beoordelen ons met 4/5 sterren
  • iconMet 800 winkels altijd een verkooppunt dichtbij

CORTINA E-U4 TRANSPORT ALS BESTE GETEST DOOR HET AD & FIETSTEST.NL

7 mei 2019

Zwolle – De Cortina E-U4 Transport met middenmotor is als beste getest door het Algemeen Daglad & Fietstest.nl in de categorie elektrische transportfietsen. De fiets kreeg het hoogste cijfer in de categorie: een 7,3.

De Cortina E-U4 Transport is onlangs op de markt gekomen en uniek in zijn soort. De meeste transportfietsen beschikken over een voorwielmotor, terwijl deze nieuwe Cortina E-U4 beschikt over een middenmotor.
Het design (‘hip’) ontvangt veel lof, net als de pittige, krachtige motor (Bafang M300). "Toppertje, geweldig voor in de stad én op de hei", vindt een van de testers. De panelleden zijn over het algemeen erg te spreken over het display en de verschillende niveaus van ondersteuning. Ook de afwerking van de fiets wordt door de meeste testers erg gewaardeerd.

Deze e-bike is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een stijlvolle verschijning dankzij de mooie details op het frame, de contrasterende banden en de stoere voordrager. Verkrijgbaar in een damesvariant en een herenvariant in verschillende kleuren.
Vraagprijs: v
anaf €1999

< Terug naar het overzicht