Common

Cortina Brandspots

Cortina heeft exclusieve brandspot winkels door heel Nederland. Hier is het mogelijk om de mooiste fietsen uit de collectie van Cortina te bekijken én uit te proberen. Daarnaast kunnen onze Cortina-experts jou adviseren over de beste fiets voor jou. Vind jouw dichtsbijzijnde winkel en kom snel een proefrit maken op één van onze e-bikes of stadsfietsen.

Onze Cortina Brandspots vind je in Alphen a/d RijnBergen op Zoom, Giessen, Groningen, HilversumLeusdenPrinsenbeek en Zwolle.

Selecteer jouw dichtsbijzijnde brandspot

 • Schakelaar Zwolle

  Schakelaar Zwolle

  Bij Cortina Brandspot Schakelaar Zwolle vind je alles van Cortina onder 1 dak. E-bikes, fietsen, accessoires en onderdelen. Schakelaar Zwolle staat voor ruim 70 jaar ervaring. Een modern familiebedrijf dat inmiddels gegroeid is tot 1 van de grootste tweewielerspeciaalzaken van Overijssel.

 • Mario Boere Prinsenbeek

  Mario Boere Prinsenbeek

  Mario Boere en Cortina hebben samen een geheel nieuwe shop in shop ontwikkeld. Een super gezellige shop waarin de “wereld van Cortina” centaal staat. Hierin staan steeds de nieuwste fietstrends en het ademt het motto van Cortina: fietsen is fashion!

 • De Mooij Fietsen Bergen op Zoom

  De Mooij Fietsen Bergen op Zoom

  In 1966 is Kees de Mooij sr. samen met zijn zoon Hans zijn winkel aan de Korte Parkstraat in Bergen op Zoom gestart. Inmiddels is de zaak al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om fietsen en e-bikes en in het bijzonder voor Cortina Fietsen.

 • Antilope Hilversum

  Antilope Hilversum

  Antilope is sinds 1938 hét adres voor fietsen in het Gooi. Met een uitgebreide collectie fietsen op 600m2 oppervlakte en een speciaal ingericht Cortina gedeelte heb je bij Antilope altijd een ruime keuze om je droomfiets te vinden!

 • TSO Fietsen Groningen

  TSO Fietsen Groningen

  TSO Fietsen in Groningen is één van de exclusieve Cortina Brandspots in Nederland. In de Cortina Brandspot staat de Cortina-beleving centraal en weet het personeel alles van de ins & outs rondom Cortina.

 • Van Helden Giessen

  Van Helden Giessen

  Van Helden Tweewielers is al meer dan 70 jaar dé fietsspecialist bij uitstek. Een echt familiebedrijf, dat haar sporen in de wereld van tweewielers meer dan verdiend heeft! In de showroom vind je maar liefst 600 m² fietsplezier met Cortina Fietsen.

 • 33 Tweewielers Leusden

  33 Tweewielers Leusden

  Bij de Cortina Brandspot van 33 Tweewielers weten we alles van Cortina en helpen we je graag bij je keuze voor een nieuwe Cortina fiets en/of accessoire. Kom langs en ervaar zelf waarom wij blij worden van Cortina.

 • Gek van Fietsen Alphen a/d Rijn

  Gek van Fietsen Alphen a/d Rijn

  Bij Gek van Fietsen doen we onze naam eer aan. Tot ver in de regio staan we bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die we volledig op maat en naar wens leveren.